pladespiller test

Jeg har egentlig godt kunne tænke mig en god gammeldags pladespiller i ret lang tid. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor – det går jo lidt mod den teknologiske udvikling med, at alt skal være digitalt og bedste mulige kvalitet. Men måske er det lige præcis derfor, at de gamle pladespillere er blevet så in igen.

Jeg har modtaget denne pladespiller gratis af AVXPERTEN.DK, så jeg kunne teste den og komme med min ærlige mening om produktet. Find hele udvalget af deres pladespillere her.

Denne pladespiller test er af Denver VPL-150BT. Denne afspiller blander “det klassiske” lækre design og funktionalitet med “det nye” smarte tech, som vi har her i 2018.

Dette betyder, at ja: Du kan høre plader på denne pladespiller (heldigvis hva?). Men du kan samtidig også tilslutte bluetooth, så du kan lytte fra din smartphone.

Denne kombination kan jeg personligt rigtig godt lide, da jeg ikke har så mange plader endnu, som jeg kan sætte på, og derfor kan benytte “backup”.

pladespiller test

Alt i én

Denne pladespiller har det hele:

  • Lækkert design
  • Højtaler indbygget
  • Ben – så den kan være sit eget møbel
  • Bluetooth
  • Pladeafspiller

Dette vil sige, at du bare plugger pladespilleren til, og så begynder du sådan set at høre musik. Der er nemlig højtaler indbygget, så du ikke behøver at sætte andet til.

Derudover kan du faktisk nemt pakke den sammen og have med på farten, da der er håndtag – lidt ligesom ved en kuffert.

Designet

Endnu en grund til at jeg rigtig godt kan lide denne pladespiller er fordi den er mega flot designet. Den har fire sorte ben, så den er i sig selv et møbel i min stue.

pladespiller test

Låget kan klappes sammen henover den, så den er lukket, når du ikke bruger den.

Lydkvaliteten

Det er klart at den lyd, der kommer ud af selve pladespilleren ikke er verdens bedste, da den ikke har den store bas. Derfor kommer lyden ud ligesom en radio fra gammel dage – men det er også en del af charmen.

Du køber jo ikke en pladespiller, fordi du gerne vil have verdens bedste lydkvalitet, men fordi det er hyggeligt og giver en særlig stemning, når den spiller. Derfor vil jeg ikke beskrive lydkvaliteten som noget stort minus.

pladespiller test

Desuden: Hvis du gerne vil have lydkvalitet i topklasse, så kan du bare tilslutte nye højtalere til selve din pladespiller. Det er der mange, der gør, så de kan få den lækre, autentiske lyd fra en LP, men afspillet fra en moderne speaker. Du kan gøre det samme.

Personligt har jeg brugt pladespilleren til baggrunds hyggemusik og ikke til at holde fest. Dog skal det siges, at den sagtens kan spille virkelig højt, når den er skruet helt op, men igen: Bassen mangler, og det kan mærkes, så du vil ikke skabe de vilde vibrationer.

Konklusion på vores pladespiller test

Vores konklusion på denne pladespiller test må blive, at Denver leverer et lækkert produkt, som helt klart kan anbefales.

Jeg synes pladespilleren er flot og har nogle fede moderne funktioner sammen med de klassiske. Herunder tænker jeg især på bluetooth, der kan være meget hjælpsomt, hvis du ikke har så mange plader lige nu.

pladespiller test

Lydkvaliteten fra selve afspilleren er dog ikke verdens bedste, hvis du er typen, der går meget op i lyd. Men hvis det bliver et for stort problem for dig, så kan du altid tilslutte eksterne højtalere og opnå et bedre resultat.

Personligt synes jeg bare, at det er rart, at der overhovedet er indbygget nogle, da det ikke altid er tilfældet.

Jeg giver derfor denne pladespiller 4/5 stjerner og vil uden tvivl anbefale den til alle, der er på markedet efter en.

pladespiller


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

1 KOMMENTAR

  1. Man får hvad man betaler for,jeg er overhovedet ikke enig i denne test,det er da klart,hvis man køber et lavprisprodukt som Denver ikke får den bedste lyd!
    Køb hellere pladespiller til minimum 2000 kr med tilhørende god pickup,højtalerene skal der heller ikke spares på,svageste led ved pladespiller er netop pickup + højtalere.

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her