powerbank test

Læs vores store powerbank test og opdag hvilken powerbank der er bedst i test

Mange danskere vælger i dag at anskaffe sig en powerbank. Og dette er der ikke noget at sige til, eftersom et stort antal af smartphones ikke kan holde på strømmen en hel dag. iPhone-ejere, I ved hvad jeg snakker om.

/DENNE ARTIKEL INDEHOLDER REKLAMELINKS

Uheldigvis kan det nogle gange være umuligt at komme i nærheden af en stikkontakt – især hvis man befinder sig på festival eller i bilen eventuelt. Netop derfor er det en kæmpe fordel at kunne have strøm med i sin lomme, så ens mobil aldrig løber tør, mens man er på farten.

Men hvilken powerbank bør man så vælge? Det er det store spørgsmål, som vi forsøger at svare på i dette indlæg, hvor vi har udført en powerbank test, så du let kan få et overblik over dine bedste muligheder.

Dette er nogle af de mest populære banks, som mange vælger at anskaffe sig. Se hvilken der passer bedst til dine behov her.

Powerbank test af 3 populære 

1. Anker PowerCore 20.000 mAh

powerbank test

powerbank test

Denne Anker model er den ultimative festival powerbank. Med denne bank i din lomme har du over 7 opladninger til din iPhone over hele festivalen, så du er sikret aldrig at løbe tør for strøm. Den kan fås for omkring 5-550 kroner typisk.

Fordelene ved denne model er uden tvivl at den indeholder teknologien quickcharge, der giver dig den mest effektive og hurtige opladning overhovedet mulig.

SE OGSÅ: Powerbank test til rejser

Desuden har denne powerbank flere porte, så du har mulighed for at oplade en vens mobil samtidig med din egen.

Du vil konstant kunne holde øje med din powerbanks batteristatus grundet de fire LED-lamper, så du undgår uønskede overraskelser.

Specifikationer:

 • Quickcharge: Oplader dine enheder helt op til 80 % hurtigere
 • 20.000 mAh
 • 2 USB udgange
 • Vægt: 394g
 • Mål: 170,2 x 81,3 x 22,9mm

Vores dom

Dette er den helt klare vinder af denne powerbank test. Her får du en powerbank, der kan holde på strømmen over en længere periode, samt indeholder rigtig mange ladninger, så du ikke behøver at bekymre dig om at skulle oplade din bank hele tiden.

Denne model er især et godt valg, hvis du ofte er på farten, skal på festival eller ud og rejse. Den er handy og samtidig ikke for stor eller tung at have med sig i sin taske.

 

find i butik

 

2. GreyLime Power Stone – 10.400 mAh

powerbank test

Denne Power Stone model blev tilbage i 2015 og 2016 testvinder for henholdsvis Politiken og Ekstra Bladet. Og det er der bestemt også en grund til.

Med denne powerbank får du en lækker funktionel opladerenhed til din smartphone, som er nem at have med alle vegne. Du har mulighed for at oplade to enheder på samme tid, hvilket også er super smart.

Hvis du leder efter en powerbank at tage med på festival, men gerne vil betale lidt mindre end for den ovenstående Anker-model, så er denne enhed uden tvivl også et godt valg. Her vil du få omkring 4 fulde opladninger til din smartphone til en pris på omkring 3-350 kroner.

Specifikationer:

 • 10.400 mAh
 • 4 blå LED-lys indikerer energiniveau
 • To USB udgange
 • Vægt: 235 g
 • Mål: 130 x 81 x 36mm

Vores dom

Grunden til at denne model scorer lavere, er den manglende teknologiske overlegenhed som Anker-modellen har med sin Quickcharge blandt andet.

Du får dog stadig en super god powerbank, der med god grund har været nr. 1 før i en powerbank test. Så hvis du leder efter en bank med omkring 4 ladninger i sig, så er denne model klart at anbefale.

 

find i butik

 

3. GreyLime Power Tough – 5.200 mAh

powerbank test

powerbank test

Tredje pladsen i vores powerbank test går til denne model, der ligeledes er fra det danske mærke GreyLime. I denne lidt mindre powerbank får du omkring to fulde opladninger, som for rigtig mange er helt fint til hverdagen.

Denne model er derfor ikke anbefalingsværdi, hvis du skal på festival eller en længere rejse. Du skal købe denne enhed, hvis du udelukkende skal bruge den i hverdagen, når din smartphone løber tør ind i mellem.

Den helt klare fordel ved denne powerbank er, at den er ekstrem kompakt samt let som en fjer. Så den er ekstremt handy at have med enten i lommen eller taske uden den vil genere nogen.

Specifikationer:

 • 5.200 mAh
 • Energiniveau indikeres via LED
 • 1 USB udgang
 • Vægt: 133g
 • Mål: 91 x 55 x 22mm

Vores dom

Denne powerbank er meget effektiv og god til hverdagens små opladninger. Dens smalle design gør den let at have med på farten. Desværre har den kun en usb udgang, hvilket kan være fint for mange. Men her på redaktion har vi nogle gange behov for både at oplade en iPad og en mobil på samme tid og så er denne powerbank bare ikke optimal.

Du får dog stadig rigtig god kvalitet fra et stærk dansk brand. En anden positiv ting er, at den kun koster omkring 150-200 kroner.

 

find i butik

 

To vigtige elementer som du bør overveje, før du køber en powerbank

1. Kapacitet

Overvej hvor meget du skal benytte den. Er det til en festival eller rejse, hvor den skal anvendes over mange dage? Hvis ja – så burde du købe en bank med omkring 10.000 eller 20.000 mAh, som i sidste ende giver omkring 5-7 ladninger.

Taler vi derimod om 1-2 opladninger på en dag, så det fint med kapacitet på 2000 mAh.

2. Den fysiske størrelse

Husk også at tænke over den fysiske størrelse. Skal du bruge den på farten, så er det bedre at vælge en mindre model. Dog har de mindre modeller ofte også mindre kapacitet, så du skal virkelig overveje dette først.

Hvad er en powerbank?

En powerbank er en transportabel oplader til din mobil eller tablet, som du kan tage med alle vegne. Powerbanks er et must for alle smartphone-ejere, der ofte oplever, at deres telefon ikke kan holde på strømmen i gennem en lang dag. Det er herudover også en fordel at have for alle, der ofte rejser eller som skal på festival.

Det er naturligvis vigtigt at man husker at oplade sin powerbank, inden man skal på farten, så den er fuldt opladt til at kunne give din enhed et boost senere på dagen. Powerbanks er designet til at holde på strømmen og ikke bruge den på andet end at oplade din telefon. Dette vil altså sige, at den ikke taber strøm af at ligge i din lomme, ligesom din mobil gør.

 

LÆS OGSÅ: Segboard test

 

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Powerbanken.dk, der er en af Danmarks førende forhandlere af powerbanks. Sponsoreret indlæg.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

2 KOMMENTARER

 1. Hmm.

  Nu har jeg testet adskillige Powerbanks og ingen giver mere end ca. 50% tilbag af den energi som de er på trygt. Så jeg undre mig hvordan I kan skrive 1-2 opladninger på en Powerbank på 2000mAh.

  • Hej Erik,

   Tak for din kommentar.

   Mange powerbanks lever ikke op til de standarder, som de lover på pakken og det er enormt frustrerende for mange.

   De mærker, som vi har testet her, er til at stole på og du kan trygt anskaffe dig en af disse og regne med et godt resultat 🙂

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her