Hvorfor bruge tusindvis af kroner på at rejse verden rundt, når man bare kan opleve det hele derhjemme i sin egen stue? Den spændende udvikling i virtual reality vil over de næste mange år betyde, at vi vil blive forkælet med mange nye spændende videoer og spil. Her har vi samlet nogle af de fedeste 360 graders videoer, der findes lige nu fra rundt om i verden. Her vil der både være skønne naturoplevelser samt et kig ind i Det Hvide Hus.

Rejs norden rundt

Skandinaviske vidundere
Foto: Expedia.dk
Expedia har i samarbejde med et par engelske fotografer rejst rundt i Skandinavien og filmet nogle af de mindre kendte destinationer for at vise, hvor skønt der er. Resultatet af denne rundrejse kan du se herunder i den flotte film, der viser nogle skønne steder i 360 grader.

Der ligger et kæmpe stykke arbejde bag ved denne video og en masse udfordringer som fotograferne måtte overvinde. Hvis du har lyst til at lære mere om denne proces, så læs mere her.

Rundtur i Det Hvide Hus

Inden den nye præsident Donald Trump overtog det prangende palæ, nåede et hold af fotografer at filme en imponerende rundtur, hvor alle kan få et indblik i, hvordan der ser ud indenfor hos en af verdens mest magtfulde mænd. Den tidligere præsident Obama og hans hustru Michele har selv lagt stemmer til videoen. Se den guidede tour lige her:

“This house belongs to you, and to every American. For eight years, just a short chapter in the long story of our democracy, my family also had the privilege of calling the White House home.” —President Obama. Join the President and the First Lady for a preview of a 360° tour of the White House taking you into some of the most historic rooms of the People’s House, from the Situation Room to the Oval Office.(Created by Félix & Paul Studios and Oculus)

Opslået af The Obama White House på 13. januar 2017

Det særligt imponerende ved denne video (for tech-nørder) er, at kameraet bevæger sig i stedet for at give et statisk billede, som man oftest ser i VR videoer. Dette har krævet enormt meget af holdet bag videoen. Meget imponerende!

Ud og svømme med fiskene

Conservation International har lavet en video, hvor man kommer vidt omkring i Indonesien. Blandt andet kommer man en tur under vands ved Valen’s Reef, hvor du i sandhed får en interessant oplevelse. Tag en dukkert her:

Meningen med videoen er at skabe opmærksomhed omkring de smukke steder, som kan blive skadet, hvis vi mennesker ikke begynder at passe bedre på vores klode.

En smuttur til Maldiverne

Hvis du er til ferier, der foregår på hvide strande med lækkert og klart vand, så er denne video lige noget for dig. Her får du afslapning for alle pengene i et sandt paradis. ADVARSEL: Du får lyst til at rejse i morgen.

Sejltur i Venedig

Hvis du endnu ikke har oplevet at sejle rundt i Venedigs gader, så har du muligheden i denne eksklusive video.

Oplev Eiffeltårnet

Paris er en af de mest populære rejsemål for danske turister, og det er der ikke noget at sige til. I denne video får du et flot syn på den smukke bys mest kendte attraktion.

Det var vores liste over fede VR oplevelser. Hvis du endnu ikke er blevet rejsemæt, så kan du tjekke Youtube, der indeholder et hav af denne type videoer fra verden rundt.

Mangler du et par VR briller for at få den fulde oplevelse? Så kan du læse mere her.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her