island

Har du nogensinde overvejet islandsrejser? Det skønne land nord på har mange dejlige ting at byde på. Og rejser island er overhovedet ikke særligt dyre, hvor oplevelsen til gengæld er helt i top. Dette indlæg er skrevet i samarbejde med travelnord.dk, der er specialister i rejser til island. Tjek dem ud!

Herunder er et par gode grunde til at tjekke Island ud:

Island er et af de bedste steder i verden til at se nordlyset. Hvis du er heldig, fanger du det mystiske grønne lys, der danser på himlen på en kold, klar vinternat. Det er i sandhed flot!
En anden flot ting er de dampende gejsere, drivende isbjerge, sort lava strande, vulkaner i udbrud – du finder alle dem på Island, og nogle gange inden for en halv times kørsel fra hinanden. Landet har mere end 4.500 kvadrat mil af gletscher, så du kan ikke besøge uden at gå på is på en eller anden måde.

I kan også vælge at se på alfer, men lad være med at joke om dette på Island. “Huldufólket” eller det skjulte folk er noget som mange islændige faktisk tror på. I en undersøgelse fra 2006, svarede 37% af islændingene, at de mener, at alfer muligvis eksisterer. Troen er så meget en del af deres kultur, at veje og byggeprojekter er blevet ændret eller standset for ikke at forstyrre det skjulte folk, og mange familier har endda lille træ alfehus i deres haver.

En dukkert i Den Blå Lagune er også et must. Det dampende vand er på manges ønskeliste, og med god grund. Hvad er der ikke at elske ved krystal-blå, geotermisk vand, der svæver mellem 98 og 102 grader året rundt med udsigt over spektakulære, snedækkede lavasten i hver retning? Efter at have tilbragt en hel dag i den blå lagune, vil du føle dig som en ny person – og ligne en, også.

ANNONCE


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her