Det er som udgangspunkt en fornøjelse at læse bøger på en iPad, men fornøjelsen kan hurtigt blive mindre, når man skal lægge flere hundrede kroner for de seneste udgivelser, men det findes der heldigvis råd for.

Når turen ned på biblioteket eller den lokal boghandler, ikke er det mest indbydende, fordi det udenfor, står ned i stænger, så kan læselysten dog stadig blive stimuleret, i hvert fald, hvis man har en iPad ved hånden. Udvalget af bøger i Apples iBooks butik er nemlig ganske hæderligt, men de tager sig til gengæld også godt betalt og det er ikke unormalt at man skal hoste op med i omegnen  200 danske kroner.

Heldigvis er det som bekendt de gratis goder, der er bedst og fra tid til anden er der også interessante titler i iBooks, som kan hentes kvit og frit.
For at finde de gratis bøger på iBooks, skal du blot følge nedenstående vejledning:

1. Først skal du sikre dig, at du er logget ind med din iTunes konto.

2. Åbn iBooks.

3. Klik på menupunktet “Hitlister” i den nederste navigationsbar i iBooks.

4. Nu får du vist to kolonner med de mest populære bøger på iBooks. For at finde de mest populære gratis tilgængelige udgivelser, skal du kigge i den højre kolonne.

Udvalget af gratis bøger på iBooks er af varierende kvalitet, men det er som regel muligt at finde udgivelser af ganske fornuftig kvalitet.

 

LÆS OGSÅ: Virtual reality briller

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her