coalcure test

Overvejer du at købe Charcoal, der er den nyeste trend indenfor blegning af tænder? Men frygter, at produktet skader tænderne og ikke giver dem den tilfredsstillende hvide farve, som du ønsker? Disse tanker er helt naturlige – ligesom produktet Charcoal.

Lad os slå fast med det samme. Charcoal SKADER IKKE TÆNDERNE. Det er et organisk produkt, der er 100% rent og naturligt fremstillet af kokosnøddeskaller. Disse kokonsnøddeskaller bliver forkullet i en ovn og det nylavede kul afkøles og er derefter klar til brug. Vi har selv testet produktet i en uges tid og føler, at vores tænder er blevet hvidere.

coalcure test

Vi føler en lethed i tænderne. En lethed og styrke der giver os lyst til at vise dem frem. Vise at vi har sunde og stærke tænder, der bliver effektivt plejet af dette organiske produkt.

Smilet siges, at være den korteste vej mellem mennesker. Og et hvidt smil giver bare et bedre førstehåndsindtryk. Et hvidt smil giver dig lyst til at smile. Det tryllebinder folk. Det vidner om renhed og giver dig bedre selvværd.

Hvordan bruger man det?

Vi har selv smurt produktet på vores tænder i en del dage nu. Når produktet smøres ud på tænderne bliver de sorte – meget sorte. Lad dig ikke skræmme af det. Det er naturligt, da det er kul vi børster vores bisser med. Skyl det væk med en masse vand.

Børst herefter resterne af den sorte Charcoal hinde væk med din normale tandpasta og tandbørste. Vi kunne allerede efter et par dage fornemme, at vores tænder skinnede en lille smule mere.

Vores tænder er ikke ligeså hvide, som det du måske stiler efter. Men de skinner mere. De er blevet mere hvide. Det gule er væk og vi har lyst til, at vise vores stærke hvide tænder frem.

Brug det først hver dag i en uge. Herefter kan du nøjes med at børste med det 3 gange om ugen for at holde det hvide ved lige. 

 

I skal være opmærksomme på, at Charcoal godt kan svine en hel del. Vi anbefaler dermed, at åbne æsken langsomt og dyppe den medkomne bambustandbørste forsigtigt i produktet.

coalcure test

Husk at spytte ud en del gange, mens du børste dine tænder med det, for drypper det sorte flydende kul ned på gulvet, er det ned på alle fire og gøre rent, da det hurtigt kan efterlade mærker.

Dette glemmes dog i forhold til, at Charcoal giver dig fremtidens lyst til at smile. Til at smile til mennesker. Til at smile til verden.

Du kan finde Charcoal lige her.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her