Du kender sikkert selv følelsen af at træde ind i et upersonligt hjem. Der er intet på væggene eller andet til at signalere lidt personlighed. Det kan være enormt kedeligt at se på.

Et hjem med personlighed er i hvert fald at foretrække, hvis du spørger mig. Men hvordan får man så lige det? Det er et godt spørgsmål, der har mange svar. Her kommer vi med vores:

Vægudsmykning

Et godt råd er dog at udsmykke dine vægge med ting, der betyder noget for dig, og som du elsker at se på.

Der må gerne være lidt farver på eller et motiv, som du finder interessant at drage ind i.

Hvis det lyder, som noget for dig, så kan du for eksempel tjekke mynewart.dk, hvor de sælger håndmalede oliemalerier i høj kvalitet, som uden tvivl vil give din bolig en masse liv. Alle deres malerier bliver kreeret af professionelle kunstnere fra udlandet, der lever af deres kunst.

Dette vil sige, at du får kvalitetskunst, der skiller sig ud og som i den grad vil give liv samt farve til din bolig. Malerierne på deres side bliver ikke masseproduceret, så du får unikke kunstværker i modsætning til, hvis du vælger kunst fra IKEA, som millioner har hængende verden over.

Herover ser du et af deres spændende og kaotiske malerier med en interessant farvesammensætning. Dette maleri passer perfekt til det moderne minimalistiske hjem, hvor stærke farver er velkomne. Billedet består af fem dele, der giver en spændende kontrast til mange andre malerier.

Hvis du er interesseret i nogle af deres flotte billeder kan du benytte rabatkoden “kunst” og få 10% rabat på dit køb. Denne kode gælder fra i dag (30. marts) og en måned frem.

Souvenirs

En anden god måde at få mere personlighed ind i din bolig er ved at stille en masse souvenirs og andre nipsting frem fra forskellige rejser, som du har været på.

Dette er både fedt, fordi det pynter, men det kan også være en daglig glæde for dig at gå og blive mindet om de gode tider, som du har haft.

Personligt finder jeg det i hvert fald meget givende at have personlige artefakter stående til at bringe et smil frem på mine læber. Du vil sikkert have det på samme måde.

Om ikke andet er det i hvert fald fed udsmykning, som dine gæster med sikkerhed vil ligge mærke til og komplimentere dig for.

 


Dette indlæg er skrevet i samarbejde med mynewart.dk, hvor du kan finde alle de super fede malerier, som er vist i indlægget.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her