Hvis du bruger Spotify, så kender du helt sikkert til, at man savner at kunne gemme eller optage sin musik og lytte til den, selvom man er offline.
Det er ikke altid lige fedt at skulle være afhængig af en stabil internetforbindelse for at kunne lytte til sine yndlingssange.
Måske har du også været tidligere Deezer bruger og ved, hvor irriterende det er at miste alle dine playlister og gemte yndlingskunstnere, når man skifter streamingtjeneste, så nu hænger du på, at du kun bruger et program, selvom du måske gerne ville have mere variation.

Derfor får du her en guide til, hvordan du kan optage og gemme alle dine yndlingssange og albums fra Spotify, så du kan afspille dem fra hvilken som helst enhed, når du vil.

Brug Audials Music for at downloade fra Spotify

For at kunne optage og gemme din musik fra Spotify skal du bruge et program til din PC, der hedder Audials Music fra Tunebite.co.uk, men bare rolig, det er nemt og hurtigt, og du kan altid af fjerne programmet igen.
Følg vejledningen her:

  1. Download og installér programmet
  2. Åbn programmet og klik på Spotify-delen
  3. Klik derefter på “Afspil musik i Spotify”
  4. Vælg det album eller den sang i Spotify som du ønsker at downloade, det tager ca. 2 minutter at downloade og gemme 1 times musik

Den ovennævnte metode til at downloade og gemme musik fra Spotify kaldes Playing Back, men du kan også benytte dig af Drag and drop-funktionen. Her starter du simpelthen bare din Spotify App, samtidig med du har Audials kørende i et vindue ved siden af, hvorefter du så bare kan trække din playliste eller et album over i Audials.
Når du gør dette, kommer der så en “Download-knap” frem, som du blot trykker på.

Andre programmer til at optage fra Spotify

Der findes en del programmer derude, som kan bruges til at optage, downloade og gemme musik fra Spotify samt andre streamingtjenester, men langt de fleste af dem er betydeligt langsommere end Audials. Flere af dem downloader med 5x hastighed af sangens realtid, hvor det med Audials foregår med 30x. Derudover tagger Audials automatisk din musik med kunstner, genre, album og andre relevante informationer.
Du får således et innovativt værktøj til at gemme, finde og administrere din musik hurtigt og nemt. Musikken optages og gemmes i høj kvalitet, og du kan herefter afspille den på hvilken som helst enhed.
Er du Spotify Premium-bruger kan du også downloade din musik. Du mister den dog, hvis du ikke logger ind på Spotify via en internetforbindelse mindst en gang om måneden, geninstallerer din app eller downloader til mere end 5 enheder.
Audials kan også bruges med en gratis Spotify-konto.

Husk venligst

Programmet er fuldt lovligt så længe det kun benyttes til egen brug.
Musikken på Spotify er beskyttet af ophavsretten, også kaldet copyright, og må derfor ikke distribueres, anvendes eller fremføres offentligt for andre uden forudgående aftale med den, der har ophavsretten.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her