Hvis du er en af de mange danskere, som elsker gaming, så ved du nok, hvor vigtig komfort er. Det er både godt for dig, men at være tilpas betyder også, at du kan yde dit allerbedste. Og i kampens hede, så er der ikke plads til fejl.

Med en gamer stol får du en stol skræddersyet til at spille på, så du kan have det så behageligt som muligt. Men dette er en relativt ny gadget i gaming verdenen, så hvad skal du lede efter?

De 4 forskellige typer gamer stole

Det er svært at vælge den bedste gamer stol, for det afhænger alt sammen af dine præferencer. Der findes kort sagt 4 forskellige typer. På engelsk kaldes den første for en ”rocker” gamer stol og minder om en gyngestol. Denne har en L-form, står på jorden, og kommer ofte med memory foam, som understøtte dig bedst. En ”pedestal” gamer stol er næsten identisk, men den står på en base, og er således højere hævet.

Den klassiske ”PC” gamer stol minder om en kontor stol. Den har dog bedre støtte i ryggen, mens flere modeller ofte vil have en platform ved højre hånd til en mus.

Til sidst finder du den såkaldte ”racer” gamer stol. Denne er udviklet specifikt til dig, der godt kan lide biler og racerspil. Disse stole har indbyggede rammer, som lader dig tilslutte rat og pedaler – så føles det som at være i bilen selv!

Tænk over materialet

Nogle gange tænker man ikke over materialet der er brugt til at lave sædet. Hvis du prøver stolen, og sidder fint, så er det vel det vigtigste, ikke?

Dette er desværre ikke helt til at stole på, for det kræver ofte et par timer, før du kan føle, om materialet er godt at være i. Her er det en utroligt god idé at vælge såkaldt ”hygroskopisk” materiale. Det betyder kort sagt, at materialet kan optage fugtighed fra omgivelserne.

For når du sidder med ynglingsspillet over et par timer, så vil et materiale, som ikke absorberer fugt, føles ubehageligt. Med falsk læder vil det eksempelvis føles som om, at du nærmest sidder fast. Vælg derfor altid materialet med omhu og tænk over, at dette materiale kan være med til at hindre dig i at spille optimalt!

Hvor meget skal kunne justeres?

Som med så mange andre former for stole, så vil du få flere muligheder for justering og tilpasning, hvis du bruger lidt ekstra på din gamer stol.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du kan justere højden på sædet, så du altid sidder rigtigt. Derudover er det ofte utroligt rart, hvis du har mulighed for at justere vinklen på stolen, så du også kan læne dig lidt tilbage.

Vælger du en gamer stol med armlæn, så undersøg gerne, om de kan bevæges rundt. Det kan godt koste lidt ekstra, men til gengæld betyder det, at dine arme altid vil lægge perfekt. Så bliver de mindre trætte, og du kan klare modstanderne lettere end nogensinde før!


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her