Du har helt sikkert også oplevet det. Da børnene glemte deres nøgle til huset, eller den gang du glemte at lægge en nøgle til rengøringsdamen, som derfor ikke kunne komme ind og gøre rent.

Det er slut med det nu, og det er helt slut med, at glemte nøgler er en hindring for ikke at kunne komme ind i dit hjem. Med en ny og smart elektronisk lås kan du give adgang til dit hjem til de personer, du har lyst til i det bestemte tidsrum, hvor det er nødvendigt.

Du skal altså ikke huske at aflevere en nøgle til rengøringsdamen og have den igen. Nu kan du bare give hende adgang via en app eller nøglebrik og afbryde adgangen, når det ikke er nødvendigt længere. Børnene kan altid komme ind, også selvom de har været glemsomme, og du kan samtidig få gjort rent.

Én app til alt i dit hjem

Hvis du synes, det lyder smart med en elektronisk lås til din dør, så vil du sikkert synes, det er endnu smartere med en app, som ikke bare kan styre dine døre og låse men også en lang række andre elektroniske ting i dit hjem.

Én af de virksomheder, som er førende inden for at lave og sælge en elektronisk lås, er Yale. Salget af Yale Smart Living bevidner da helt bestemt også om, at mange familier kan se en klar fidus i at udrydde de klassiske nøgler og erstatte dem med en elektronisk lås, som ikke sætter nogle begrænsninger.

Yale beskæftiger sig ikke kun med en elektronisk lås men generelt med tendensen om, at vores hjem i stigende grad skal være smarte. Det betyder, at du ved brug af deres ene app ikke bare kan styre din elektroniske lås men også varmen i dit hus, garageporten, videoovervågning og række andre smarte ting, som du kan have installeret i dit hjem.

Læs mere om elektroniske lås hos Bagger Låse og find ud af om en elektronisk lås er noget for dig. Når først du har prøvet det, vender du nok ikke tilbage til den klassiske blanke, håndholdte lås.

Smarte hjem er fremtiden

Vi kommer ikke udenom, at alt efterhånden bliver mere og mere digitaliseret, og det er bestemt ikke nødvendigvis en dårlig ting. Det kan øge sikkerheden men bestemt også brugervenligheden.

De fleste mennesker har altid deres smartphone på sig, men nøglen kan hurtigere blive væk eller glemt. Jo flere ting vi kan styre via vores smartphone, jo nemmere bliver det også, fordi vi ikke skal huske fem ting, hver gang vi skal ud af døren men kun én.

Bagger Låse bekræfter da også at salget og efterspørgslen efter systemer, som en elektronisk lås og andre smarte devices, er stigende. De er heller ikke tvivl om, at der kun kommer mere og mere fokus på netop dette område med smarte hjem i 2019 og bestemt også i fremtiden.

Vi kan ikke komme udenom, at vores hjem bliver smartere og smartere, og de bliver til gengæld også nemmere og nemmere at styre.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her