Hvis der er én ting, som vi alle simpelthen bliver nødt til her i livet, så er det at arbejde. Og nu skal det ikke lyde som om, at det er en pestilens eller noget, for det kan bestemt være rigtig sjovt at komme på arbejde. Især hvis du sørger for at opgradere dit kontor med nogle fede og sjove gadgets, der skruer op for underholdningen i de små pauser, som de fleste af os trods alt har lov til at tage, mens vi arbejder.

1. Walkie Talkie

Den første gadget som vi uden tvivl ser som et must på dit kontor er walkie talkies. Hvorfor – tænker du måske, men svaret er ultra simpelt.

Overvej lige dette scenarie: Du er nede i køkkenet og din kollega oppe på kontoret kommer lige i tanke om, at I mangler kaffe. Så kan din kollega hurtigt lige minde dig om det, så du sparer en tur retur ned til køkkenet.

En anden situation kunne også være, hvis din kollega sidder på et andet kontor lidt væk, så har I mulighed for hurtigt at fyre en joke af eller aftale, hvornår I tager til frokost – uden at skulle fylde hinandens fulde mail-indbakker.

LÆS OGSÅ 3D printer test

2. Keyboard-støvsuger

Denne gadget er en lille sjov ting, som du kan bruge til at holde din PC ren og fri fra krummer, hår eller andet snavs, som måske befinder sig i dit keyboard.

Det er svært at undgå, så det er smart at være på forkant. Samtidig er det også en god overspringshandling, hvis du gerne vil lave noget andet end den rapport med deadline til i morgen.

LÆS OGSÅ Powerbank test – Her er den bedste powerbank

3. Segboard

Vi kan ikke lade være med at bringe denne på banen. Segboards er bare sjove – sådan er det bare. Du kan komme hurtigere OG SJOVERE fra dit kontor og hen til køkkenet eller til din kollegas kontor ovenpå et segboard.

Ikke overbevist? Så læs vores segboard test og se, om du ikke har brug for et segboard allerede i dag.

 


Leder du efter nye lokaler til din virksomhed, så kan du besøge Lokalebasen.dk, der altid er klar på at hjælpe med fede erhvervslokaler.


 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her