Skagenure er et af de mest hotte mærker i den danske urbranche for tiden. Det skyldes dels at urmærket igennem 20 år har opbygget en unik position på det danske og andre markeder med et enkelt og stilrent design til yderst fornuftige priser. Og så skyldes det selvfølgelig også at firmaet netop er blevet solgt og har gjort de danske stiftere, Charlotte og Henrik Jorst, til milliardærer. Sådan noget er en god historie – også i Danmark.

I dag er Skagen Designs, som firmaet rettelig hedder, mere end ure, idet der også designes og sælges solbriller, smykker og vægure. Man er til stede på 60 forskellige markeder, så man kan godt forstå de amerikanske købere, der nu skal distribuere Skagen ure.

Hvad enten du køber skagen ure online eller i en fysisk butik, så kan du være sikker på, at mange af landets urmagere og urbutikker kan reparere det og du kan få foretaget ordentligt service. Det er fordelen ved at købe et kendt mærke, frem for et mere ukendt og måske billigere mærke.

LÆS OGSÅ: Smartwatch test

Dansk design

Skagen ure er dansk design – hele vejen igennem. Opkaldt efter byen på toppen af Jylland, som også har forstret mange andre kendte kunsterne og designere. Designstilen er enkel, ren og med en fast stil, så du ikke risikerer, at dit ur bliver umoderne i løbet af kort tid. Uret passer godt til både en afslappet tøjstil eller når du skal være mere elegant påklædt. Og så findes der et stort udvalg af både dameure og herreure, så alle kan blive tilfredsstillet. Selve urværket er af god kvalitet og fremstilles i Japan.

Prismæssigt er de fleste Skagen ure til at komme i nærheden af, da de koster omkring 1.000 kr. Du kan således bære et ur som du ville med et smykke og skifte det ud en gang i mellem.

LÆS OGSÅ: Apple Watch 2

Det kan godt betale sig at købe sit ur online, da mange online forhandlere har nogle skarpere priser end de fysiske forhandlere og som regel yder de en udmærket service, såfremt du ikke er tilfreds. Husk du altid har 14 dages fuld returret, når du køber online.

God fornøjelse med dit nye Skagen ur!


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her