Er du på markedet efter et smartwatch? Så læs vores smartwatch test her og bliv klogere på hvilket ur, der vil passe bedst til dig.

I dag battler vi tre smartwatches mod hinanden. To af dem er billige modeller til en pris på henholdsvis 800 og 300 kroner. Det sidste smartwatch er Apple Watch 2, som af mange anses for at være det overlegne valg. Men er det også, hvad vi kommer frem til?

De seneste par uger har vi skiftet lidt mellem urene for at se, hvilken der fungerer bedst til hverdag, OG om man overhovedet behøver at betale omkring 2500 kroner eller mere for god kvalitet.

1. Billigt smartwatch – No brand

Vi begynder med det billigste smartwatch. Og denne betegnelse lever det også klart op til. Faktisk er der ganske få positive ting at fortælle om denne model.

For det første SKAL man fysisk trykke på en knap, før det viser tiden – hvilket slet ikke er godt nok. I de andre to modeller udløser ”tjek-klokken-bevægelsen” med armen, at skærmen viser tiden. Det savner man i den grad her, hvor det er meget upraktisk, hvis man nu ikke har en fri hånd.

For det andet havde vi også problemer med at få forbundet smartwatchet til vores iPhone. Denne proces bør være ligetil – men det var den slet ikke.

For det tredje er softwaren billig med et uskønt design. Der er ligeledes dårlig skærmopløsning.

En sjov ting vedrørende denne model er, at det for mange kan ligne lidt et Apple Watch. I den uge hvor jeg brugte uret, fik jeg to gange spørgsmålet fra venner: OM det var et Apple?

Da de efterfølgende fik muligheden for at se det tættere, så var reaktionen altid lidt skuffet: ”Nå..”

Denne reaktion er meget passende for, hvad vi mener om uret.

LÆS OGSÅ: Billig drone test

2. King Wear 18 Smartwatch

Det næste billige smartwatch – vi har prøvet – er King Wear 18 Smartwatch. Her får du en del mere for pengene, føler vi – MEN med forbehold.

Fordelene er, at du her får et ur med bedre skærmopløsning, motion-activated-screen og en del mere brugervenlighed.

Med denne model var det langt fra et problem at få tilsluttet vores mobil og forbindelsen holdt godt. Det samme gjaldt batteritiden på uret.

Når du får en SMS, så kommer det frem på skærmen – det samme gælder for snaps. Så det var, som det skulle være – ubeklageligt.

LÆS OGSÅ Pladespiller test

Opkald kommer også frem, og du kan nemt tage den og føre samtale igennem uret. Både mikrofon og højtaler er helt fine.

Noget af det negative er dog, at remmen er dårlig kvalitet. Den er langt fra lækker og har en lidt stiv følelse.

Et andet problem – som flere af os på redaktionen oplevede – var, at den automatiske skærmaktivering drillede til tider. Eksempelvis når man klikker på knapperne, så pludselig går skærmen ud af sig selv. Så klikker man for at aktivere den, men i samme øjeblik tænder skærmen af sig selv igen, og så slukker det pga. ens tryk.

Det kan måske lyde lidt forvirrende, men pointen er, at uret ikke er perfekt.

Det skal dog tilføjes, at dette billige smartwatch var faktisk helt okay at have på. Vi kommer i hvert fald ikke til at putte det ned i en kommode og glemme det – lige foreløbigt.

3. Apple Watch 2

smartwatch test billigt smartwatch

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidste ur i vores smartwatch test er det mere kendte Apple Watch. Ikke overraskende var vores oplevelse af dette ur også ekstrem positiv.

Det var faktisk lidt af en gourmetoplevelse nærmest, eftersom vi lige havde brugt to uger med to lidt billige smartwatches.

Der er altså bare kvalitetsforskel, der er til at mærke:

Processoren er hurtigere, skærmen er mere lækker og det samme er indmaden. Du får langt flere features, og de ting som de billige ure også tilbyder, udfører Apple i højere kvalitet.

Du betaler til gengæld også for det! Mere end tre gange så meget som testens nummer to til 800 kroner.

Derfor skal du virkelig gøre op med dig selv, hvor ofte du kommer til at bruge dit nye smartwatch. Hvis du går med ur hver dag og savner lidt tech, så kan det KLART anbefales at gå hele vejen med Apple Watch 2.

Hvis du derimod mere bare er typen, der gerne vil afprøve det og lære, om det overhovedet er noget for dig: Så er testens nummer to til bare 800 et ganske fint valg, som du vil blive glad for!


Det var vores smartwatch test – Husk at kommentere din holdning enten her eller på vores Facebook, hvis du har erfaringer med nogle fede smartwatches.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her