Vejret begynder så småt at blive bedre, og det betyder, at mange skal til at holde det løfte, som de har givet sig selv de sidste par måneder:

“Så snart det bliver varmere, skal jeg i gang med at løbe.”

Er det noget, som du kan genkende?

Det kan vi i hvert fald her på redaktionen, og derfor har vi lavet denne sports høretelefoner test, så du kan blive klogere på, hvordan du bedst kan høre musik, mens du løber eller træner.

Se de testede høretelefoner herunder:


1. Kimmar svedafvisende sports høretelefoner

sports høretelefoner test

De første par i vores sports høretelefoner test er fra mærket Kimmar. Ikke et decideret kendt mærke blandt de fleste, men du får et par udemærket høretelefoner for bare 169 kroner.

Udover at høre musik kan du også foretage opkald med headsettet, da der både er indbygget en “tag/læg på”-knap samt en lille mikrofon, der fungerer udemærket.

Når du først får høretelefonerne på, så kan de godt føles ekstremt stramme. Det er selvfølgelig med vilje, da de helst skal sidde stille, mens du løber. Men dette kan dog alligevel godt blive for meget for nogle, vil jeg mene.

Hvis du ikke generelt bryder dig om høretelefoner, der klemmer lidt hårdt, så er dette headset måske ikke det rette for dig.

På den positive side: Du får et par sports høretelefoner, der ikke ryger af, mens du er aktiv – det er stensikkert.

Ikke én gang under vores test frygtede jeg, at de fløj af. Så det er et kæmpe plus, da det kan være forstyrrende at skulle rette på sine høretelefoner konstant.

DESUDEN: Du skal ikke vælge denne model, hvis du er en person, der går ekstremt meget op i lydkvaliteten, da de desværre ikke leverer i topklasse på dette punkt.

Men hvis du derimod ikke er så fokuseret på dette og er tilfreds med nogenlunde lyd, så go for it.

Høretelefonerne kan købes her.


 

2. Q10 trådløse sports høretelefoner

sports høretelefoner

For 199 kroner kan du få de trådløse Q10 sportshøretelefoner, der tilbyder dig en del bedre lyd.

Her kan du mærke bassen, volumen og det er bare en del nemmere at få energien til at strømme ud i dig med dette headset.

Det skal dog siges, at lyden igen ikke er verdens højeste kvalitet, men den er klart godkendt og vil tilfredsstille de fleste brugere.

Dette headset føles (for mig) en hel del bedre at have på end det forrige. Så du bør vælge dette, hvis du heller ikke kan lide den klemmende fornemmelse.

Hvis du skal benytte disse sports høretelefoner til at løbe, så kan du få problemer, da den lille controller-pind på headsettet hopper og danser, når du sprinter rundt. Til mere rolig styrketræning vil dette dog slet ikke være generende.

sports høretelefoner

Eftersom disse høretelefoner er trådløse, siger det sig selv, at de skal oplades inden brug, men batteriet holder godt og længe.

Desuden kan du ligeledes foretage opkald med headsettet, da der både er indbygget en “tag/læg på”-knap samt en mikrofon.

Du kan købe dette trådløse headset online lige her.


 

3. Trådløse hørebøffer

sportshøretelefoner test

Som tredjevalg til vores test afprøvede vi et par trådløse hørebøffer for at undersøge om disse kunne være gode til løb og træning.

For den aktive løber er sådan et headset ikke at anbefale. Det havde store problemer med at sidde stille, og det betyder, at du konstant skal have fokus på at rette dem i stedet for at koncentrere dig om dit løb.

Det gjorde i hvert fald min oplevelse ude på ruten ringere.

Du kan herimod uden problemer anvende det til styrketræning, hvor du ikke har så mange hoppende eller vilde bevægelser.

Hørebøfferne kan anskaffes for omkring 350 kroner fra Jabees.

 


De to første sports høretelefoner i dette indlæg er blevet leveret gratis til os fra Smartmall, som vi skylder en kæmpe tak!

Du skal som læser vide, at der på forhånd ikke lå en aftale om vores sports høretelefoner test, så du kan som altid regne med vores objektive mening til produkterne.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her