iphone 8

Forventningerne til iPhone 8 har været store lige siden begyndelsen af 2017. Og gætterierne vedrørende hvilke nye features der kommer, er også mange.

Blandt nogle af de mest realistiske forudsigelser er, at iPhone 8 vil have OLED display, endnu mere hukommelse end den største iPhone 7 plus og vi ser måske en tæt på 6 tommers skærm. Læs med her og bliv klogere på, hvad du ellers kan forvente dig af den kommende iPhone.

Edge-to-edge skærm

Mange mener, at Apple vil fjerne “Hjem”-knappen og i stedet have skærm på hele overfladen. Dette vil give et look, som vi kender fra mange andre Android mobiler.

LÆS OGSÅ: Hvordan sætter man panserglas på iPhone

Lightning stikket erstattes

En af de helt store rygter, fra så pålidelige kilder som Wall Street Journal, er, at det kun få år gamle lightning-stik bliver erstattet med en anden teknologi.

Mange kritikere er dog uenige med dette gæt, eftersom stikket er relativt ungt. Desuden gjorde Apple et stort nummer ud af at have fjernet AUX-stikket på iPhone 7 til fordel for at bruge lightning-stikket, der skulle give bedre lyd. Hvorfor så udrydde det allerede?

Du kan se en fan-skabt video af iPhone 8 herunder:

Tror du på disse nye rygter eller er det bare spekulationer? Skriv din kommentar her eller på vores Facebook-side.

Du er desuden velkommen til at komme med dit bud på hvad Apple gør, eller hvad du mener, at de burde indføre i den nye iPhone.

ANDRE LÆSTE OGSÅ:
Apple Watch 2


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her