Vi har ofte før skrevet om tech virksomheder, der gør det rette, når det kommer til miljøvenlige aktiviteter, da det er ekstremt vigtigt inden for denne kategori.

Elektronik kræver strøm og tech kræver resourcer, som vores jord desværre har begrænsede mængder af. Derfor er det essentielt at støtte, når nogle virksomheder vælger at gøre det rette.

Netop disse slags virksomheder skal vi se på i dag.

Brugt-it.dk

Den første virksomhed, som vi skal se på i dag, er dansk. Denne virksomhed køber IT-udstyr fra virksomheder, hvorefter de renser og reparerer det.

Herefter sælger de det videre til andre virksomheder. Brugt-it.dk er derfor samtidig fordelagtig for firmaer med mindre budgetter, da de kan få brugt udstyr til billige penge, der stadig fungerer godt.

Samtidig holdes elektronikaffaldsmængden en hel del nede. Se hvilke cool/skræmmende Fakta om elektronikaffald som de har samlet på deres site ved at klikke på linket.

Renttøj.dk

Denne virksomhed importerer bæredigtigt tøj til Danmark og videresælger dette på deres webshop.

Deres tøj er hovedsageligt økologisk, hvilket er med til at skåne vores klodes ressourcer en hel del. Vi får på denne måde ingen kemikalier i grundvandet! Det er rigtig gode nyheder for moderjord.

Deres distribuering af fair trade tøj gør også at de fortjener deres plads på denne liste.

Offerme.dk

Denne “indhent tilbud”-side er vores sidste kandidat på vores liste. Offerme.dk gør det godt, fordi de donerer 40% af deres årlige overskud til velgørende formål (med miljøfokus).

De ved hvordan jorden skal behandles og forsøger at gøre en forskel – helt ligesom de to tidligere kandidater på denne liste.

Hvis du gerne vil støtte jorden i at få det endnu bedre, så bør du sprede ordet om disse virksomheder, der måske er noget for dig. Du kan i hvert fald få nye ting, samtidig med at du ikke skader miljøet.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her