Phoamy test

I dag tester vi lyddæmperen Phoamy. Den lille tingest er designet til at krybe sig om dit headsets mikrofon og beskytte den fra hård vind, når du er udenfor.

LÆS OGSÅ: Sports høretelefoner test

Produktet blev skabt, da opfinderen engang stod i hård vind og skulle tale med sin kone. Hun blev ved at beklage den larmende vind overfor sin mand, indtil han fandt en klovnenæse frem fra lommen, som han tilfældigvis havde med sig.

Efter han havde sat næsen på sin mikrofon, troede konen at han var gået indenfor og sådan blev ideen skabt.

Dette er også grunden til at Phoamy er skabt af nogenlunde det samme materiale som en klovnenæsen og det fungerer godt.

LÆS OGSÅ: Her er dommen af Phoamy

Vi fik en positiv oplevelse af vores Phoamy, der uden tvivl kan være med til at blokere for den slemme blæst, der kan være til tider.

Du kan selv høre i den ovenstående video, hvor stor en forskel der rent faktisk er med og uden den lille Phoamy. Den gør en forskel!

Phoamy

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Fidget Cube

Ideen bag ved produktet er som sådan ikke så revolutionerende, da folk inden i musikkens verden har brugt et redeskab meget lignende i mange år kaldet et popfilter. Dette er ligeledes designet til at skrabe uønskede lyde væk fra den endelige lydproduktion.

Ikke desto mindre er det stadig et godt og brugbart produkt, der koster omkring 99 kroner. Du kan finde din Phoamy lige her.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her