gamer pc

Det kan være svært at vælge den bedste gamer PC, i og med der er så stort et udvalg af computere og hardware. Et af de største spørgsmål er hvorvidt, du skal gå efter en bærbar eller en stationær PC til gamer brug. Siden der er fordele og ulemper ved begge typer, så bringer vi her en række af disse fordele og ulemper.

En bærbar gamer PC

Det siger selv selv, at den største fordel ved en bærbar PC er, at den kan flyttes rundt. Det vil sige du nemt kan flytte den fra sted til sted hvis du spiller sammen med vennerne, men også internt i hjemmet. Du kan spille på terrassen eller i stuen hvis du har lyst til det.

Til gengæld er de fleste spil-entusiaster glade for en stor skærm, så en bærbar kan godt gå hen at blive stor og tung. Den er dog stadig bærbar. Når den skal yde meget i forhold til grafik-beregninger m.m., så udvikles der en del varme. I og med en bærbar er forholdsvis lille, og med ringe udluftningsmuligheder i forhold til en stationær, så kan en gamer bærbar nogle gange blive ret varm. Af samme grund holder de muligvis ikke strøm så længe, da sådanne beregninger selvfølgelig kræver meget “energi”.

Det har firmaerne bag de bærbare selvfølgelig fokus på, og de bliver hele tiden bedre og bedre til at holde strøm og komme af med varmen.

LÆS OGSÅ: Hørebøffer test

En stationær gamer PC

Varme og batteritid er ikke et problem på en stationær gamer pc. Her har du oven i købet mulighed for at tilkøbe vandkøling, eller anden super effektiv køling. De er også ofte billigere end bærbare PC’er med samme konfiguration, da dele til bærbare er dyrere. Lidt i samme boldgade, er det også nemmere at skifte enkelte dele i en stationær PC, hvis man er typen der gerne selv vil opgradere maskinen.

Til gengæld er en stationær svær at flytte rundt på. Man kan stadig spille med vennerne over nettet, men at flytte computeren derover for en kortere eller længere periode, er noget meget besværligt end med en bærbar.

Hvad skal jeg vælge?

Hvad du så skal vælge kommer an på dit behov. Har du brug for en gamer PC, som samtidig kan bruges i skolen, og som du gerne vil have med dig rundt, så skal du vælge en bærbar. Vil du hellere have maksimal ydelse for pengene, så skal du vælge en stationær.

LÆS OGSÅ: Billig drone test


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her